ДОБРЕ ДОШЛИ

Добре дошли на официалната уеб страница на St. George International School & Preschool!

Вярвам, че докато разглеждате нашия уебсайт, ще придобиете представа как чрез съчетанието на място, хора и принципи, ние създаваме за учениците ни уникална среда. Среда, в която да израснат с познанието, че всички сме свързани и че да се научат да живеят с околните, да взаимодействат и да учат от тях е най-важното, за да имат щастлив, достоен и смислен живот.

Ние сме училищна общност с повече от 550 ученици и над 150 преподаватели и подкрепящ персонал, представляващи близо 30 нации.

Ние създаваме приобщаваща среда за физически и емоционално здравословен начин на живот. Предлагаме стимулиращи учебни програми и уникални преживявания, чрез които развиваме умения за сътрудничество и лидерство и изграждаме смели и уверени мислители, наясно със собствените си силни и слаби страни, способни и мотивирани да учат през целия си живот. Стимулираме нашите ученици да си поставят цели, да поемат отговорност, да ценят собствените си постижения и тези на другите, да уважават традициите и да приемат и откриват новостите. Насърчаваме грижовна, културно осъзната общност, основана на честност, отговорност, уважение, инициативност, взаимопомощ, откритост, толерантност и разбиране, в която нашите ученици могат да изразят себе си.

Академичната ни програма е съобразена с възрастта, способностите и интересите на децата, така че да развият пълния си потенциал. Нашият фокус върху силните страни повишава самочувствието и помага на учениците да станат ефективни обучаващи се и балансирани млади хора. Ние вярваме във важността на класическото образование и добродетели, изпитани във времето. Такова образование поставя здравата основа, върху която да изграждаме уменията, необходими за професиите на бъдещето.

Нашата мисия е, в края на своето образование, учениците да бъдат подготвени за най-добрите университети по света и след това да се реализират успешно. Да придобият умения не само за една професия и да са способни да се адаптират и да успяват навсякъде по света.

Има много начини да се присъедините към нас. Бихте могли да кандидатствате за ученик или член на екипа ни, да бъдете гостуващ лектор, музикант, художник, да водите клуб по дебати, технологии, спорт или изкуства, бихте могли доброволно да работите с ученици във вашата област на компетентност или да обмислите да направите дарение, за да подкрепите нашата библиотека или департамент по музика, да споделите вашия професионален опит, да организирате събитие за учениците или родителите, ... възможностите са безкрайни. За да поставим заедно началото на едно вълнуващо пътуване. Да изградим приятелства за цял живот и заедно да постигаме целите и мечтите си.

Това е духът на St. George International School & Preschool. Tова сме ние. Но освен това, имаме амбиция да правим повече и да се развиваме, за да бъдем все по-добри. Да съчетаваме най-доброто от българските и международните постижения, така че днешните и бъдещите ни ученици да могат да създадат свят по-добър, отколкото са го намерили.

Защото те са бъдещето. Тук и сега.

error: Content is protected !!